Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

mandag 14. mars 2011

Hjemme fra dansejobb på Madserud Sykehjem

Det er noe eget med å danse på sykehjem. Lokalene er ofte ikke så intime og hyggelige, med grelle lysstoffrør i taket og med dårlig musikkanlegg. Til tross for at omgivelsene ikke er helt optimale, setter publikum stort sett oppriktig pris på underholdningen. Hvis de ikke sovner underveis, da.....

I dag var det en håndfull damer som var virkelig helt tent i publikum, de fulgte nøye med på hver liten shimmy eller magerull. Øynene deres strålte, og de koste seg med det de så. De har sikkert danset hele livet selv, og man slutter ikke å sette pris på dans, selv om man er blitt for gammel og skrøpelig til å kunne danse selv!

Det er spesielt gøy å flørte med publikum på sykehjem, både med menn og kvinner. Gamle karer blir som nye når de får et langt blikk og et stort smil servert av en forholdsvis ung, lettkledt og pent sminket dame. Man drar fra en slik jobb med følelsen av at man faktisk har gitt noe til folk, at de har fått en spesiell opplevelse de kan glede seg over i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar