Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

lørdag 12. mars 2011

Al Farahbladet

Så deilig å lese om Diana Tarkhan! Endelig en dame som tør å si at er forskjell på god og dårlig dans, at å riste på magen i 2-delt kostyme ikke er det samme som egyptisk magedans, at fusion fort blir tull. At man faktisk må jobbe for å bli god, og at dårlige dansere lurer publikum til å tro at de er gode. Dette er en dame etter mitt hjerte!

2 kommentarer:

  1. Det glemte jeg å si i farten: Takk, Maikki, for en velskrevet og interessant artikkel! Et høydepunkt i siste utgave av Al Farah!

    SvarSlett
  2. Enig med Hilde - likte artikkelen om Diana veldig godt! Det er vanskelig å bli god på egyptisk magedans dersom man danser allt annet enn nettopp egyptisk magedans :)

    SvarSlett