Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

onsdag 31. august 2011

Navlefarsott kommer til Tromsø, 18 - 20. november


Det går en farsott på Navlen Dansestudio i Oslo for tiden: teknikk, teknikk og atter teknikk. Elevene får rett og slett ikke nok av teknikkdriller. Nå kommer Hilde Lund  til Tromsø, og har med seg en mengde spennende teknikkøvelser og driller.

Det blir 3 kurs stappfulle av Hildes spesialiteter og særegne teknikk, på ulike nivåer. Vi skal jobbe med deilige, saftige shimmyer, sterke hofter og de mykeste, seigeste kameler og sirkler som tenkes kan..

Vi vil jobbe med å ta teknikken ett skritt videre, for å skape en dypere forståelse for hvordan man kan skape den tunge, egyptiske følelsen i dansen, og samtidig skape flyt og eleganse i bevegelsene.

Liten trommesolokoreografi.
Den er full av shimmyer og snertene hoftemarkeringer. Musikken varer  i 1 minutt og 22 sekunder.  Kort, men godt!
Fredag kl 18.00-20.00
Nivå: øvet.
Pris: 350 kr.

Teknikk, litt øvet
Vi jobber med teknikk og kombinasjoner. Få en dypere forståelse for hva som skjer i kroppen og nøyaktig hvilke muskler du bruker i de ulike trinnene.
Lørdag og søndag kl 11.00-14.00

Teknikk, øvet
Teknikk og kombinasjoner. Lær å skape ekstra intensitet i bevegelsene dine, og å skape dynamikk i dansen.
Lørdag og søndag kl 15.00-18.00

Pris teknikk-kurs:
1 kurs= 1100 kr
2 kurs= 1800 kr (Vi kommer til å jobbe med ulike ting på de 2 kursene)

Påmelding til Hilde, hilde@magedans.no, senest 1. november


Velkommen til en svett helg!

Hilsen Hilde


Hilde Lund begynte med magedans i 1989, og er hovedsaklig utdannet i Kairo. Hun har gått i lære hos Raqia Hassan, Ibrahim Akef, Nadia Hamdi og Aida Noor.
Hilde grunnla og driver Navlen Dansestudio i Oslo, utgir bladet Al Raqassa, og mageblogger på www.magedanserinnen.blogspot.com.  Hun er medlem av Divas of Bellydance.

1 kommentar: