Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

torsdag 29. september 2011

Sherifas papillottes

Foto. Jan Robert Williamsen

Denne oppskriften er fra min svigerinne i Algerie, Sherifa. Veldig god og saftig!

4 pers

500 gr kjøttdeig
1 løk
2 fedd hvitløk
1 bunt stangselleri eller koriander
100 gr tomater i skiver
salt/pepper etter smak
aluminiumsfolie

Finhakk løk, hvitløk og stangselleri

Klipp firkantede biter av aluminiumen. Hell litt olivenolje på hvert stykke.
Lag passe store kjøttboller av kjøttdeigen. Legg 1 bolle på hver aluminiumsfirkant, og trykk ganske flat.
Legg en skive tomat oppå kjøttkaken, så en skje med løkblandingen oppå der igjen.
Ha på salt og pepper.
Brett aluminiumen sammen og pakk godt igjen.

Stek pakkene på 160 grader, i 15-20 minutter.

Serves med ris og salat.

Oppskriften stod på trykk i Al Raqassa nummer 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar