Foto. Jan Robert Williamsen |
Denne oppskriften er fra min svigerinne i Algerie, Sherifa. Veldig god og saftig!
4 pers
500 gr kjøttdeig
1 løk
2 fedd hvitløk
1 bunt stangselleri eller koriander
100 gr tomater i skiver
salt/pepper etter smak
aluminiumsfolie
Finhakk løk, hvitløk og stangselleri
Klipp firkantede biter av aluminiumen. Hell litt olivenolje på hvert stykke.
Lag passe store kjøttboller av kjøttdeigen. Legg 1 bolle på hver aluminiumsfirkant, og trykk ganske flat.
Legg en skive tomat oppå kjøttkaken, så en skje med løkblandingen oppå der igjen.
Ha på salt og pepper.
Brett aluminiumen sammen og pakk godt igjen.
Stek pakkene på 160 grader, i 15-20 minutter.
Serves med ris og salat.
Oppskriften stod på trykk i Al Raqassa nummer 2
Oppskriften stod på trykk i Al Raqassa nummer 2
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar