Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

torsdag 19. mai 2011

Avlysning av sommeravslutning

Våren er en travel tid for mange, og i år ser det ut til at det er vanskelig for folk å få presset inn tid til opptreden på Navleavslutningen. Avlutningene er ment som et tilbud til våre elever, dersom de vil opptre for publikum i trygge og hyggelige rammer. Vi vil derfor ikke presse elever som ikke vil opptre til å opptre mot sin vilje. Lee, Michelle og jeg har derfor bestemt oss for å avlyse denne gangen, og heller komme sterkere tilbake til juleavslutningen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spring is a busy time of the year for many people, and this year it seems difficult for people to find time to perform at the end-of-the-semester party at Navlen Dance Studio. The end-of-the-semester show is meant to be an opportunity for students to perform in a safe and comfortable environment. We do not want to push students who don't wish to perform, to perform against their will. Lee, Michelle and I have decided to cancel the show this time, and go for a bigger show at the Christmas show!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar