Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

fredag 1. juli 2011

Til Paris i sommer?

Det bor mange arabere i Paris, og for en magedansenstusiast er det ikke noe problem å finne mange spennende aktiviterer i den byen. Restauranter, klær og smykker, musikk, alt man kan ønske seg av arbisk stæsj er lett tilgjengelig. En shoppingtur i Barbes er som en svipptur til Midt-Østen eller Nord-Afrika.

Trenger du å slappe av litt mellom all spisingen og shoppingen, kan du gå i hammam. (Bain Vapeur)
F. eks dette: Hammam Dina,
73 Avenue Paul Vaillant Couturier,
94499 Vitry sur Seine.
Tlf: 01 46 81 49 05/01 46 82 32 90

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traveling to Paris this summer?
Many Arabs live in Paris, and for a belly dancer it is no problem to find exiting things to do in Paris. Restaurants, clothes and jewellery, music, all kinds of Arabic stuff can easily be found. Going shopping in Barbes is like taking a trip to the Middle East or North Africa.

If you need to relax between eating and shopping, you can visit a hammam. For instance this one:
Hammam Dina, 73 Avenue Paul Vaillant Couturier, 94400 Vitry sur Seine
Telephone: 01 46 81 49 05/ 01 46 82 32 90

2 kommentarer:

  1. Hammammen ved moskéen i Paris er ogsâ verdt et besôk, og ikke minst â ta seg en kopp te eller annet orientalsk i kaféen ved inngangen; ikke moské-inngangen men hammam- og kafé-inngangen i det andre "hjôrnet"... For spesielt interesserte er Institut du Monde Arabe ogsâ spennende, med bôker, musikk, noter og oversettelser av sangtekster! For et par âr siden hadde de "en natt med Oum koulthoum" . Fôrst en veldig fin og stemningsfyldt utstilling om henne og hennes liv, og etterpâ, film hele natten med pâfôlgende orientalsk frokost.... =)

    SvarSlett
  2. Jeg satt og drakk te i hagen til moskeen en sommerkveld for et par år siden, og det luktet utrolig godt og smakte perfekt. Som å være i Kairo for en stund.... Så heldige folk i Paris er, som kan stikke innom der med jevne mellomrom! Ta en te for meg hvis du er i strøket!

    SvarSlett