Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

lørdag 22. juni 2013

Sommerkurset 2013


Hilde, Lee og Michelle inviterer til det tradisjonelle Sommerkurset på Navlen 16. - 18. august.

Dette er et 12-timers intensivt helgekurs, en utmerket, inspirerende og forfriskende måte å sette i gang høstsemesteret på!

Lær spesialitetene til 3 av Norges mest erfarne lærere, samlet på ett brett. Dette blir en lærerik og intensiv helg, med masse spennende temaer, og mange utfordringer.

Vi jobber med teknikk, kombinasjoner og stilarter: myke bevegelser, hofteslag, arabesquer og turns, milaya, saidi og mye annet snacks! Dette vil du ikke gå glipp av!

Dato: 16. -18. august.
Nivå: Litt øvet
(men øvede elever som ønsker å fordype seg i teknikken sin kan med fordel delta på kurset).
Pris: 1500 kr for 12 timer.


NB: Lørdag 17. august danser Hilde på Marrakech restaurant, så alle som ønsker kan melde seg på felles middag, med god marokkansk mat og underholdning av Hilde.


Kontakt hilde@magedans.no for nærmere informasjon og påmelding.

Sagt om Sommerkurset:

"Nivået er satt til litt øvet, men både temaene i seg selv og mye individuell tilbakemelding gjør Sommerkurset til et svært nyttig og lærerikt kurs også for elever på høyere nivåer."

"Dette er et must for oss som driver med magedans. Å ha tilgang til tre så unike, erfarne og dyktige dansere på en og samme helg er noe man ikke bør gå glipp av. I tillegg til sin varme og inkluderende væremåte og iver etter å lære bort, deltar de også på hverandres klasser eller følger ivrig med fra sidelinjen. Noe som i seg selv skaper en flott og hyggelig atmosfære. Siden timeplanen er ny for hvert år, er det alltid noe nytt å lære selv om man har vært med på Sommerkurset før, og instruktørene gir inspirasjon og dytt til å strekke seg enda litt lenger enn sist."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar