Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

tirsdag 7. mai 2013

Hildes sommerskole starter snart

Tirsdag 21. mai og onsdag 29. mai begynner Hildes sommerskole.

Nå har du anledning til å trene 5 uker ekstra fram til sommeren, og det er mange spennende kurs å
velge mellom.

Tirsdager:  (Første gang: 21. mai)
17.00-18.00: Nybegynnerkurs. 
Gjennomgang av grunnleggende teknikk og enkle kombinasjoner. Dette kurset passer for både helt nybegynnere, og for deg som har danset tidligere og som ønsker å repetere grunnelggende teknikk. Det er også et supert kurs å ta for elever som kommer fra andre lærere, for å bli kjent med Hildes teknikk, dersom du tenker på å melde deg på kurs hos Hilde til høsten.

18.00-19.00: Kombinasjoner
Vi jobber med enkle kombinasjoner, og prøver å få dem til å flyte elegant. Kondistrening, som passer for alle, både litt øvet og øvede elever!

19.00-20.00: Pust og pes
Styrketrening ved hjelp av magedansbevegelser. Vi jobber spesielt med mage og midjemuskelatur, og kondisen får sitt, den også! En klasse med skikkelig treningseffekt! Den passer for alle fra litt øvet til avansert.


Onsdager: (Første gang 29. mai)
17.00-18.00: Teknikk- litt øvet
Vi jobber med ett tema hver gang, og går grundig gjennom teknikken knyttet til hver bevegelse. Vi jobber mye med vekt, balanse og styrke. Shimmy- sirkler- hofteslag osv.

18.00-19.00: Teknikk- øvet
Det samme som litt øvet teknikk, men på øvet nivå. Nyttig for alle dansere som har danset en stund!

19.00-20.00: Koreografi- øvet/avansert
Det blir en relativt kort koreografi, men jeg har ikke funnet musikk ennå, så jeg kan ikke fortelle hva innholdet på kurset blir ennå.


Kursene varer i 5 uker.

Pris: 
1 kurs: 600 kr
2 kurs 1 000 kr
3 kurs: 1 500 kr

Påmelding til hilde@magedans.no
Kursavgiften betales til konto 0540 13 64 821.

Velkommen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar