Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

tirsdag 7. februar 2012

Tahrirplassen på Egertorget, lørdag 11. februar!

 Amnesty markerer årsdagen for Mubaraks avgang, med stand på Egertorget i Oslo. Det blir ulike aktiviteter, kom og støtt en god sak! Standen er åpen fra 11.00 -17.00.

Teksten nedenfor er fra Amnestys Facebookevent:
https://www.facebook.com/events/311623855554938/

"Tahrir - frigjøringsplassen - har blitt et symbol på de fredelige opprørene i Midtøsten og Nord-Afrika. På årsdagen for president Mubaraks avgang, 11. februar, blir plassen et symbol på vår støtte til det egyptiske folkets kamp for menneskerettigheter.

Siden demonstrasjonene startet i 2011, har over 12000 sivile egyptere blitt stilt for militærdomstoler. Det er flere enn under Mubaraks 30 år ved makten.

Over 8000 av disse har blitt dømt for forbrytelser som brudd på portforbudet og "kjeltringoppførsel". Straffen har variert fra noen måneder til flere år i fengsel. Militærdomstolene har ved enkelte tilfeller også dømt sivile til døden.

Vi håper du vil hjelpe oss ved å vise solidaritet med de som kjemper for demokrati, frihet og respekt for menneskerettighetene, og protestere mot de som undertrykker denne kampen. Hver eneste signatur styrker demokratiforkjemperne og svekker militærets maktmisbruk!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar