Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

mandag 27. april 2015


Hildes sommerskole 2015


Hildes populære sommerskole går selvfølgelig også av stabelen i år, og du kan melde deg på nå!
Velkommen alle som ikke ser for seg at de klarer å holde ut en hel sommer uten å danse!

Kursstart: Tirsdag 19. mai, onsdag 20. mai og torsdag 28. mai.
Kursenes lengde: 60 minutter lange klasser. Kursslutt torsdag 18. juni

Tirsdag 17.00-18.00: Nybegynnerkurs
Dette kurset er perfekt både for deg som aldri har danset tidligere, og for deg som har danset før, men som ønsker å sette deg grundig inn i teknikken.

Tirsdag 18.00-19.00: Shimmydrill (åpent nivå)
Dette er kurset for deg som vil bli bedre til å riste! Vi jobber med å få frem store, løse og avslappede shimmyer, å sette dem på ulike bevegelser, og med ulike typer shimmy. Vi jobber med grunnleggende teknikk!

Tirsdag 19.00-20.00: Pust og pes (åpent nivå)
Her får du anledning til å trene både kondis og styrke, alt med rene magedansbevegelser. Dette er svett, slitsomt og inmari morsomt! Hvorfor gå på treningssenter, når man kan trimme med magedans?

Onsdag, 17.00- 18.00: Teknikk, litt øvet (trinn 2-4)
Her går vi gjennom ett tema hver gang, og går virkelig i dybden på teknikken. Dette kurset passer alle litt øvete elever, som ønsker å virkelig forstå teknikk, og bli enda bedre dansere.

Onsdag, 18.00-19.00: Kombinasjoner (Litt øvet, men sunt også for øvete elever!)
Vi setter sammen relativt enkle trinn til enkle kombinasjoner. Målet er å jobbe med flyt og overganger, slik at man danser trinn, ikke bare tråkker trinn til musikk. Som en bonus, blir dette en skikkelig workout, hvor du får trent kondis, i tillegg til eleganse og danseteknikk!

Onsdag, 19.00-20.00: Teknikk, øvet (Trinn 4-6)
Her går vi gjennom ett tema hver gang, og går virkelig i dybden på teknikken. Dette kurset passer alle elever, fra litt øvet/øvet til avansert.

Torsdag 17.00-18.00: Stilarter (åpent nivå, fra trinn 2)
Vi jobber med teknikk og kombinasjoner i ulike stilarter, en hver gang. Dette er en veldig god mulighet til å bli bedre kjent med bredden i orientalsk dans, på veldig kort tid!

Torsdag 18.00-19.00: Koreografi (øvet-avansert)
Jeg kjører en repetisjon på min siste trommesole, Talk to me. Den er en sikker suksess hos publikum, opptil flere hakeslepp er observert når jeg har danset opptrådt med den!Koreografien ser du i videoklippet øverst i denne posten.


Pris: tirsdag og onsdagskurs, 5 uker:
1 kurs: 600 kr
2 kurs: 1100 kr
3 kurs: 1500 kr
4 kurs: 2000 kr

Torsdagskurs: 4 uker:
1 kurs: 500 kr
2 kurs: 1000 kr

Ikke vent for lenge med påmeldingen din, disse kursene pleier å bli fort fulle!

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar