Velkommen til bloggen min.

Jeg skriver om stort og smått som skjer i magedansverdenen: kurs, forestillinger, alt som er knyttet til magedans på ett eller annet vis. Her er det litt av hvert for alle mageinteresserte damer! Følg bloggen på e-mail, så får du vite alle ting du trenger å vite om Oslos magedans scene.

Welcome to my blog about belly dance. You will find information about classes, shows, anything that is (remotely) connected to belly dance. Enjoy!

fredag 15. august 2014

Fantastisk mulighet til ekstra trening!Marte er en snartur hjemme fra Kairo og setter i den anledning opp et kort høstkurs. Det kommer ikke til å bli koreografi, men teknikk, sekvenser og kombinasjoner. Hun legger som alltid vekt på egyptiske kvaliteter som musikalitet, funksjonelle armer, avslappet men tydelig teknikk og å inkludere hele kroppen, også hode, hender og ansikt, i dansen. 

Litt øvet: 
Tirsdager kl 20:00 - 21:15
Øvet: 
Torsdager kl 20:00 - 21:15
Kursstart uke 34, varighet 4 uker, hvert kurs koster kr 650,-.

Marte vil også holde et helgekurs i baladi, mer informasjon om dette kommer senere. For dere som har vært interesserte i privattimer er det også mulighet for det i denne perioden, så ta gjerne kontakt!

Tlf: 45 67 90 53

OM MARTE:
Marte studerte flere år med Hilde Lund og Michelle Galdo før hun i 2007 reiste til Kairo for å lære mer direkte fra magedansens Mekka. Her var hun elev og senere assisterende trener for den verdenskjente koreografen Raqia Hassan, som også var den som oppmuntret henne til å opptre i Kairo. Marte har danset på 5-stjerners hoteller i Kairo, i brylluper, på henna-fester for vordende bruder, på enorme hotellkomplekser langs kysten og i nattklubber i Alexandria. Hun har også tatt utallige privattimer, hovedsaklig med den tidligere egyptiske stjernedanseren Amani og folkloredanseren Ahmed Refaat. Etter å ha fordypet seg i både dans, språk og kultur er hun vel bevandret i den egyptiske stilen, som kjennetegnes av organiske bevegelser, musikalitet, varme og spontanitet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar